Underlätta din och dina kollegors vardag med Plannerappen för bättre kontroll, projektstyrning, att göra och mycket annat.

Det gör mig så otroligt glad att få möjligheten att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter!!

Fick en fråga om jag kunde lösa ett problem med en ”kollegas” funktionsbrevlåda som inte riktigt ville det som hen ville med taggningar, men det löste vi snabbt.

Som vanligt så är jag otroligt nyfiken på hur man jobbar, och måste då fråga, och fråga, och fråga… Men det är genuint ärligt, jag vill verkligen veta på riktigt, utan baktanke. Och får jag inte veta eller förstår på riktigt, kan jag ju inte hjälpa till att jobba smartare.

”Mannen med de 1000 frågorna” har jag flera gånger tidigare blivit kallad 😂

Hur som helst, jag frågade, diskuterade, frågade igen och förstod snabbt att den här personen och de hen jobbar tillsammans med skulle kunna dra otroligt stor nytta av verktyget Planner i Microsoft 365. Det var så klockrent på många plan, och verktyget bara låg där och väntade utan att bli klickad på. Varför kan man undra, men alla är inte lika nyfikna som jag.

Men nu med en kort introduktion kan Planner ersätta Post-it-lappar, att göra listor på block, gemensamma Excel-att-göra-ark och andra separata öar av verktyg, för att erhålla bättre koll och överblick för alla, enklare tilldela och följa upp uppgifter och aktiviteter från möten/projekt o.s.v, automatiska aviseringar och uppföljning utan ”onödig” kommunikation och . 👌🏾

Det bästa av allt är ju när reaktionen också blir så positiv med uttryck som: Shit vad bra! Precis vad jag/vi behöver! Sånt här gillar jag! Det avlastar ju hjärnan! Det här ska jag visa de andra på nästa möte, så här ska vi ju jobba! 😃👍🏽👌🏾!!!

Så, har du inte ”vågat” klickat på Planner-appen ännu så har du något riktigt bra att se fram emot! Om du ändå inte vågar(!), så hör av dig så kan jag coacha dig att komma igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *