Om

Om Du inte tror på det Du gör, då ska du inte heller göra det!

Jag startade upp DAST Partner så sent som 2019, men låt dig inte luras av det!

Över 30 års erfarenhet och kunskaper inom försäljning, IT & Digitalisering, varvas med kunskaper och insikt inom människans beteende som individ och i grupp. Parametar som är av yttersta vikt att kombinera med varandra för att i dag lyckas och nå framgång i alla typer av projekt, verksamheter och i den allt snabbare  förändringstakt som sker runt omkring oss.

Ett av mina stora intresseområden är människan, beteendevetenskap och hur vår hjärna fungerar i olika situationer vilket jag genom åren har haft stor nytta av inom alla mina uppdrag, oavsett inriktning. För ett antal år sedan certifierade jag mig inom NLP (Neuro Linguistisk Programmering) för att med detta bygga på mina kunskaper ännu mer om våra inre hemligheter.

Jag är otroligt mån om mina relationer med kunder, samarbetspartners och leverantörer och väljer därför partners som står upp mot mina värderingar vilket gör att samarbetet med mina kunder blir långsiktigt och värdeskapande.

Min Vision med DAST Partner är att till kunder och kontakter leverera Tillit, Engagemang och Trygghet.  Mitt fokus är att kunna arbeta utifrån

egna och personliga värderingar som skall leda till ett långsiktigt Samarbete & Partnerskap. Detta är något jag tror på!